Boldesager Cykellager

Boldesager
Cykellager

Din lokale cykelhandler med stort udvalg inden for elcykler, cykler og udstyr!

Vi har 3 butikker fordelt i Sønderjylland

Indehaver af alle 3 butikker er Jan Kolbeck, der har mere end 20 års erfaring i cykelbranchen.

Alle butikker er medlem er Bike&co som er én af europas største indkøbsforeninger. Derfor finder du altid det rette udvalg til de rette priser. Butikkerne er ligeledes certificeret med 5 stjerner af foreningen Danske Cykelhandlere.

Cykelværksted i Esbjerg

Værksted
Hos Boldesager Cykellager i Esbjerg sikrer vi, at din cykel altid er i de bedste hænder. Vores cykelmekanikere er dygtigt uddannede med omfattende erfaring fra både andre cykelværksteder og som selvstændige, kørende mekanikere. Vi forstår værdien af pålideligt udstyr, hvad enten du bruger din cykel til daglig transport eller rekreative ture rundt i vores cykelvenlige by.

Certifikater
Vores værksted lever op til de seneste standarder inden for cykelreparation og -vedligeholdelse. Vi opdaterer løbende vores viden om de nyeste cykeltyper, udstyr og avancerede gear- og bremsesystemer. Vi sikrer, at alt værktøj og udstyr opfylder de nødvendige krav, så vi kan tilbyde dig den bedste service.

Reparationer og service
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores butik eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparationer eller service. Vi tilbyder gratis lånecykel, mens din cykel er til reparation, så din dag ikke forstyrres.

Cykelleje
Esbjerg er en ideel by at udforske på cykel, med flade veje og smukke ruter langs vandet og gennem byens parker. Hvis du har gæster, eller hvis du selv er turist her i byen, tilbyder vi cykeludlejning til kun 100 kr. pr. dag. Husk gyldigt ID ved leje, og vi sørger for en udlejningskontrakt.

Esbjerg som cykelby
Esbjerg, med sine brede cykelstier og lette adgang til både by og natur, er den perfekte by til cykelentusiaster. Vores butik er stolt af at støtte og fremme cykelkulturen i Esbjerg, en by, der værdsætter sund livsstil og miljøvenlige transportmuligheder. Vi engagerer os i lokalsamfundet med arrangementer og initiativer, der inspirerer flere til at vælge cyklen som deres foretrukne transportmiddel.

Jan & Jan – Møder du i butikken.

Stort udvalg af cykler og elcykler i butikken!

Cykelbutik i Esbjerg

Udvalg
I Boldesager Cykellager i Esbjerg har vi et omfattende sortiment af cykler for enhver smag og behov. Vi lægger særligt vægt på vores udvalg af elcykler, hvor du blandt andet vil finde modeller fra anerkendte mærker som Cube, Winther og Raleigh. Besøg vores butik for at prøvekøre en cykel og for at få en snak om dine cykelbehov med vores kyndige personale.

Priser
Vores prissætning dækker et bredt spektrum, der tilgodeser både dem, der søger efter den nyeste topmodel med en kraftig Bosch motor, og dem der ønsker en mere traditionel cykel til hverdagsbrug. Vores mål er at sikre, at du finder den helt rette cykel, der passer til dit budget og dine præferencer.

De bedste tilbud

Mærker

Indkøbskurv